Redőny

A külsőtokos műanyagredőny a legkeresettebb redőnytípus, mivel ára igen kedvező és igen sok előnnyel rendelkezik. Könnyen felszerelhető és könnyen működtethető, teljes sötétítésre is használható, bármilyen tokrendszerbe alkalmazható.

Az alumínium redőny legfőbb jellemzője, hogy minden alkatrész alumíniumból készül, kiváló hőszigetelő télen és nyáron egyaránt, a feltolás gátló pedig megakadályozza az illetéktelen behatolást otthonába. Ellenáll az időjárási viszontagságoknak, hosszú élettartamú, a széles színpalettának köszönhetően igazítani tudjuk a lakás színéhez.

A szúnyoghálóval kombinált redőnynél a beépített szúnyogháló távol tartja a rovarokat. Ön határozza meg, hogy mikor használja, mivel ennek működtetése a redőnytől független.

A műanyag és alumínium redőnyöket rendelhetjük külső tokkal, vakolható tokkal, valamint nyílászáróra építhető felső tokkal. Az alumínium redőnyök kényelmes használatát a motoros működtetéssel tehetjük lehetővé.

Szúnyogháló

A leghatékonyabb rovar elleni védelem a szúnyogháló.
Több szúnyogháló típus közül választhatunk, legyen szó ablakra vagy ajtóra szerelhető hálóról mely minden esetben sűrű szövésű, időjárásálló üvegszálas anyagból készül.

Ablakokra a legegyszerűbb és legkedvezőbb árú szúnyogháló a fix szúnyogháló, mely lehet keretes vagy isso peremes.
A rolós szúnyogháló praktikus, egyszerűen kezelhető, ezért nagyon közkedvelt, melynek függőleges mozgatású változata ablakokra,valamint a vízszintes mozgatású erkélyajtókra ajánlott,mely kétszárnyú ajtó esetén kéttokos kivitelben is gyártható.

Erkélyajtóra, valamint bejárati ajtóra választhatjuk a zsanéros szúnyogháló ajtót is, mely masszív alumínium szerkezete miatt stabil,praktikus termék,mely szintén alkalmazható kétszárnyú ajtók esetében is.
Ezen kívül a pliszé szúnyogháló, mely rendkívül praktikus, könnyen kezelhető, bárhol megállítható,alkalmazható ablakoknál és ajtóknál egyaránt.

Belső árnyékolók

A belső árnyékolók típusának széles választékát kínáljuk.

A legismertebb belső árnyékoló a reluxa, mely szinte minden nyílászáróra szerelhető és kellemes hangulatot varázsolnak a szobába.

Roletta típusok közül is választhatjuk a tokozott vagy tok nélküli, rugós,gyöngyláncos kivitelt. A széles anyagválasztéknak köszönhetően szintén kellemes hangulatot teremthetünk a lakásban a különböző színű fényáteresztő textilekkel, valamint teljes sötétséget biztosíthatunk a fénytáró textillel.

A szalagfüggöny elsősorban irodák árnyékolására tervezték, de ma már az otthonunk hangulatos árnyékolója is lehet a különböző minőségi textillamelláknak köszönhetően.

Egyéb árnyékolási termékeink

– zsaluzia
– karos napellenző
– sávroló

A termékekről érdeklődjön elérhetőségeinken.